Sprijin financiar pentru Sala Sporturilor din Craiova

Apropo.ro / 15.01.2004, 10:38
Sprijin financiar pentru Sala Sporturilor din Craiova
Premierul României, Adrian Nastase a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini financiar reconstrucția Salii Polivalente din Craiova. "Guvernul va aloca, în prima parte a anului, 30 miliarde de lei pentru construirea acoperișului salii, urmînd ca în partea a doua a acestui an sa

Premierul României, Adrian Nastase a declarat, miercuri, ca Guvernul va sprijini financiar reconstrucția Salii Polivalente din Craiova.

„Guvernul va aloca, în prima parte a anului, 30 miliarde de lei pentru construirea acoperișului salii, urmînd ca în partea a doua a acestui an sa fie acordate alte 30 miliarde”, a declarat Adrian Nastase.

Pentru a permite derularea lucrarilor de refacere a Salii Polivalente din Craiova, afectata de un incendiu în urma cu 10 ani, construcția va fi transferata din administrarea Agentiei Naționale pentru Sport în cea a Primariei Municipiului Craiova și va fi inclusa în programul guvernamental de construcție a salilor de sport.

Costurile totale pentru refacerea Salii Polivalente din Craiova se ridica, potrivit premierului, la aproximativ 300 miliarde lei.

Mediafax