Kim Clijsters va juca la Sydney

Apropo.ro / 13.01.2004, 11:01
Kim Clijsters va juca la Sydney
Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters, care s-a accidentat la glezna în timpul unui meci din Cupa Hopman, a declarat, luni, ca va participa la turneul care are loc, în aceasta saptamîna, la Sydney. Clijsters a afirmat ca dorește sa se pregateasca astfel pentru Open-ul Australiei.

Jucatoarea belgiana de tenis Kim Clijsters, care s-a accidentat la glezna în timpul unui meci din Cupa Hopman, a declarat, luni, ca va participa la turneul care are loc, în aceasta saptamîna, la Sydney.

Clijsters a afirmat ca dorește sa se pregateasca astfel pentru Open-ul Australiei. „Vreau sa joc aici, deoarece nu vreau sa ma prezint la Open-ul Australiei dupa doua saptamîni fara jocuri”, a declarat sportiva, clasata pe locul al doilea în clasamentul mondial.

Turneul de la Sydney se desfașoara în perioada 12-18 ianuarie și este dotat cu premii în valoare totala de 380.000 de dolari.

Clijsters a precizat ca are acceptul medicilor pentru a participa la aceasta competiție. „Medicii care mi-au facut rezonanța magnetica au fost de acord. Cu toate acestea, accidentarea nu a disparut complet. Va trebui sa fiu foarte atenta în viitor, s-ar putea chiar sa fie nevoie sa ma operez”, a precizat Clijsters.

Mediafax