Sportivi chinezi exclusi din lot pentru legaturi amoroase

Apropo.ro / 07.01.2004, 00:00
Sportivi chinezi exclusi din lot pentru legaturi amoroase
Patru componenți ai echipei de tenis de masa a Chinei au fost excluși din lot deoarece au avut legaturi amoroase în perioada de pregatire a Jocurilor Olimpice de la Atena, informeaza, marți, publicația "China Sports Daily". "Cel mai important lucru este sa știm daca

Patru componenți ai echipei de tenis de masa a Chinei au fost excluși din lot deoarece au avut legaturi amoroase în perioada de pregatire a Jocurilor Olimpice de la Atena, informeaza, marți, publicația „China Sports Daily”.

„Cel mai important lucru este sa știm daca faptul ca sînt îndragostiți și în stare de excitare excesiva poate influența antrenamentul și rezultatele. În prezent, noi le-am schimbat mediul pentru a îi calma și pentru a le da timp de gîndire”, a declarat selecționerul Cai Zhenhua, citat de „China Sports Daily”.

Au fost excluse trei jucatoare Bai Yang (19 ani) - prietena tenismanului Ma Lin, Fan Ying (17 ani) – prietena lui Wang Hao, și Li Nan (în vîrsta de 21 de ani). De asemenea, prietenul lui Li Nan, Hou Yingchao, a fost exlcus din lot.

Acești patru jucatori au reprezentat China la Campionatele Mondiale de la Paris, din mai 2003.

Mediafax