Williams-BMW si-a prezentat monopostul pentru sezonul 2004

Apropo.ro / 06.01.2004, 00:00
Williams-BMW si-a prezentat monopostul pentru sezonul 2004
Echipa de Formula 1 Williams-BMW și-a prezentat, luni, la Valencia, în fața a aproximativ 300 de invitați, noul monopost pentru sezonul 2004, informeaza cotidianul "Bild". "Modelul FW26 are un design frontal surprinzator, menit sa optimizeze circulația curenților de

Echipa de Formula 1 Williams-BMW și-a prezentat, luni, la Valencia, în fața a aproximativ 300 de invitați, noul monopost pentru sezonul 2004, informeaza cotidianul „Bild”.

„Modelul FW26 are un design frontal surprinzator, menit sa optimizeze circulația curenților de aer în timpul cursei și sa perfecționeze aerodinamica monopostului”, se arata pe site-ul oficial al gruparii Williams-BMW.

Pilotul Ralf Schumacher considera ca noua mașina este una competitiva. „Sînt convins ca eu și coechipierul meu Juan Pablo Montoya vom avea în acest sezon o mașina care se va dovedi competitiva înca de la prima cursa”, a declarat Ralf Schumacher.

Noul monopost va fi testat, începînd de miercuri, pe circuitul spaniol de la Jerez.

Ralf Schumacher a considera ca, daca Ferrari își va prezenta oficial noul monopost abia la sfîrșitul lunii ianuarie, așa cum a anunțat, gruparea italiana nu va avea suficient timp pentru a-i testa fiabilitatea.

Pilotul german a adaugat ca vrea sa cîștige, în acest sezon, titlul de campion mondial în fața fratelui sau Michael. „Williams-BMW trebuie sa cîștige neaparat titlul mondial în acest sezon. Sînt mai motivat ca oricînd sa termin pe primul loc și sa devin campion”, a declarat Ralf Schumacher.

Mediafax