Pulpe de pui cu masline

Apropo.ro / 08.11.2005, 16:01
Pulpe de pui   cu masline
Ingrediente pentru 4 porții 4 pulpe de pui, 4 gogoșari, 2 cepe, 4 caței de usturoi, cimbru, 1 pahar vin alb sec, 150 g masline negre, rozmarin, sare, piper. Preparare Pulpele de pui se prajesc. Gogoșarii se taie fașii potrivite, iar ceapa se taie bucați mari


Ingrediente pentru 4 porții
4 pulpe de pui, 4 gogoșari, 2 cepe, 4 caței de usturoi, cimbru, 1 pahar vin alb sec, 150 g masline negre, rozmarin, sare, piper.

Preparare
Pulpele de pui se prajesc. Gogoșarii se taie fașii potrivite, iar ceapa se taie bucați mari și se calesc separat. Legumele calite se aduga peste pulpele de pui prajite. Se adauga usturoiul taiat felii, maslinele, se toarna paharul de vin alb și puțina apa. Totul se condimenteaza cu sare, piper, cimbru verde, rozmarin verde și se lasa sa fiarba înca 5 minute.