Pateurile VASCAR – rețeta unei seri de succes!

Apropo.ro / 05.10.2005, 13:47
Pateurile VASCAR – rețeta unei seri de succes!
Marti seara, gurmanzii au fost invitati la Hotelul Crowne Plaza, la petrecerea de lansare a firmei Vascar, eveniment intitulat sugestiv "Fast cuisine - Bucataria oamenilor ocupați". Cel mai mare producator de carne și conserve din carne din Vaslui, Vascar a simtit nevoia sa

Marti seara, gurmanzii au fost invitati la Hotelul Crowne Plaza, la petrecerea de lansare a firmei Vascar, eveniment intitulat sugestiv „Fast cuisine – Bucataria oamenilor ocupați”.

Cel mai mare producator de carne și conserve din carne din Vaslui, Vascar a simtit nevoia sa impartaseasca cu toti pofticiosii, bucuria de a gusta din cele doua produse noi din gama premium – Pate din ficat de pui și Pate din ficat de porc. Nu-i asa ca deja va lasa gura apa? Nici nu va imaginati cate retete delicioase si usor de preparat se pot obtine cu pate-urile Vascar.

MC-ul serii, Cabral, impreuna cu una dintre invitate, s-au intrecut cu bucatarul sef – Raymond Gomes, la gatit. Si ce credeti? Ouale umplute pregatite la minut de Cabral au facut furori. Chiar de ziua lui de nastere, Cabral ne-a dovedit cum pot oamenii ocupați, care ajung târziu acasa, sa devina, cu ajutorul pate-urilor Vascar, buni bucatari. Un astfel de potențial bucatar, spontan și bine dispus, e deja cea mai buna rețeta într-o bucatarie!

Mica sceneta care a urmat ne-a dovedit ca daca ai pate Vascar alaturi de un soț bucatar de talia lui Gomes, poți fii o femeie fericita, fara sa gatești deloc. Pate-ul cu mango și kiwi pe pâine prajita a fost gata în 5 minute și era delicios, credeti-ma!

Si pentru ca „Cine pate Vascar manaca, creste tare ca o stanca!”, Pavel Bartos si Ioana Ginghina nu puteau sa lipseasca de la eveniment.

Numarul mare de invitati care s-au distrat cu concursuri si muzica buna au fost dovada ca un eveniment gastronomic Vascar poate fi rețeta unei seri de succes!

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat