Ingrediente:
1 varza acra, 1 ceapa, 300 g costița afumata, cimbru, 1 ardei gras, 4-5 felii de carne ca pentru șnițel, 300 g carnaciori afumați, ulei, 3 roșii, smantana, marar verde, cimbru, piper boabe, sare, piper macinat.
Preparare
Varza acra se taie fideluța, ceapa – rondele, iar costița – cubulețe. Se calesc, în puțin ulei încins, ceapa și costița, apoi se adauga varza murata. Cand s-au înmuiat toate, se adauga piper boabe, cimbru și sare, daca mai este cazul. Feliile de carne se bat ca pentru șnițel, se condimenteaza cu sare și piper, se așaza pe fiecare felie cate un carnacior și o felie de roșie, apoi se ruleaza. Se prind cu scobitori ca sa nu se desfaca. Rulourile de carne se amesteca cu varza și se rumenesc la cuptor 45 de minute.