Vițel cu cașcaval la cuptor

Apropo.ro / 06.09.2005, 12:20
Vițel cu cașcaval la cuptor
Ingrediente 600 g carne de vițel, 200 g jambon feliat, ulei, 100 g cașcaval, 200 g roșii fara coaja, patrunjel, sare, piper. Preparare: Carnea de vițel se fierbe, se taie felii și se așaza într-un vas termorezistent uns cu ulei, se condimenteaza cu sare și


Ingrediente
600 g carne de vițel, 200 g jambon feliat, ulei, 100 g cașcaval, 200 g roșii fara coaja, patrunjel, sare, piper.

Preparare:
Carnea de vițel se fierbe, se taie felii și se așaza într-un vas termorezistent uns cu ulei, se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust. Deasupra, se pun – în straturi succesive – felii de jambon, bucați de cașcaval și, apoi, cubulețe de roșii, ușor calite în ulei și amestecate cu patrunjel verde tocat și condimentate cu sare și piper. Se rumenesc toate la cuptor, pana ce se topește cașcavalul.