Pectoralii lui David Beckham îi inspira pe barbații britanici

Apropo.ro / 27.06.2005, 12:06
Pectoralii lui David Beckham îi inspira pe barbații britanici
Pieptul fin al lui David Beckham pare sa fi determinat din ce în ce mai mulți barbați britanici sa își depileze parul de pe pectorali, transmite Sky News. Pozele cu capitanul echipei naționale de fotbal a Marii Britanii, facute pe plaja din St Tropez, au determinat


Pieptul fin al lui David Beckham pare sa fi determinat din ce în ce mai mulți barbați britanici sa își depileze parul de pe pectorali, transmite Sky News.

Pozele cu capitanul echipei naționale de fotbal a Marii Britanii, facute pe plaja din St Tropez, au determinat mulți barbați britanici sa achiziționeze ceara speciala pentru depilat, a anunțat lanțul de magazine Superdrug.

În consecința, comerciantul a decis sa introduca asemenea produse și în secțiunile destinate produselor de barbierit pentru barbați, în magazinele sale din întreaga țara.

Vânzarile naționale de ceara pentru depilat ale magazinului au crescut cu 10.000 de cutii doar saptamâna trecuta și se așteapta ca vânzarile acestui produs sa ajunga, pâna la sfârșitul acestei luni, la nivelul celor înregistrate pe parcursul anului trecut.

„Vânzarile noastre de ceara pentru depilat s-au dublat în decurs de o saptamâna și singurul motiv pentru acest lucru este efectul Beckham”, a declarat Matt Twigg, specialist în achiziții.

Efectul Beckham a fost atât de mare, încât magazinul intenționeaza sa lanseze un kit de ceara pentru depilat destinat special barbaților.

Mediafax