Facultatea de disimulare

Apropo.ro / 13.06.2005, 18:29
Facultatea de disimulare
Întotdeauna mi-am zis: omul nu trebuie sa dispere! Șanse de afirmare exista pentru oooori-cine, oooori-cand. În caz ca te apuca depresia și te gandești ca omul crește și descrește în viața, dupa cum bate vantul și interesul altuia...


Întotdeauna mi-am zis: omul nu trebuie sa dispere! Șanse de afirmare exista pentru oooori-cine, oooori-cand. În caz ca te apuca depresia și te gandești ca omul crește și descrește în viața, dupa cum bate vantul și interesul altuia… repede sa te mai veselești contabilizand șansele tale de lansare/relansare. Valabile acu’, valabile mereu…

Nu-mi ajung degetele de la doua maini sa numar metodele de a reveni oricand în forța în conștiința opiniei publice… Ia gandește-te: poți ajunge oricand primar de sector? Poți! Poți ajunge interpret de muzica pop, dance, R&B, oricand, cu orice voce și mai ales fara? Poți!

Poți ajunge vedeta de televiziune, pe baza de sanișori și disponibilitate Poți!!! Poți sa te cuplezi cu fotbaliști și sa sari direct pe prima pagina a revistelor lucioase? He-he-he și cat mai poți!!!

Ei acum, avand în vedere ca prima regula-n viața spune ca trebuie sa-ți ajuți aproapele cum poți tu mai bine, eu m-am pregatit și îl aștept în caz de eșec repetat, cu o varianta de rezerva. E idee mea de afaceri, banoasa și, veți vedea mai încolo, faimoasa!, de relansare a tuturor vedetelor autohtone aflate la rascruce de cariera.

ÎI zice „Școala de disimulare, mimare și improvizație pe situația data, cursuri de zi si searal”. Cursurile vor curprinde mai multe materii, printre care „Disimularea prostiei: tradiție și modernitate”, la care am trei variante de lectori universitari, posibili susținatori ai cursului în cauza, iar daca va accepta cine ma gandesc eu, exista șanse mari ca practica sa se realizeze pe unul dintre platourile televiziunii publice.

… Mai am „Impostura în creația literara contemporana și mimarea culturii”, pentru predarea caruia m-am oprit cu selecția la un autor extrem de actual… Cursul de „Organizarea și funcționarea ierarhiilor la cabina de machiaj”, habar n-ai ce util e în devenirea ta, iar ca materii recreative și de dexteritate, avem „Fuga ușoara de paparazzi”, și „Sa periem frumos”.

Desigur, daca afacerea se va dovedi profitabila, ma gandesc deja de pe acuma sa maresc capacitatea salilor de clasa și sa completez programa școlara și cu ore de sexologia muncii, avand „Mimarea orgasmului”- materie de an.

Fiecare cursanta va primi la început de an, cate o garanție în scris de la decan, ca la terminarea cursurilor va ajunge, cel puțin, iubita lui Dan Chișu…

Voi? Alte propuneri?

Olivia Steer

Tags: