Hotelul Crowne Plaza aduce la Bucuresti, in perioada 2 – 10 iunie, traditia tailandeza culinara, florala si artistica. Incepand cu data de 2 iunie si pana in 10 iunie, bucatarul sef al hotelului Intercontinental din Bangkok va delecta oaspetii restaurantului The Brasserie cu preparate specifice tailandeze.
Bucatarul tailandez venit special la Crowne Plaza din renumitul hotel Intercontinental Bangkok, doamna Som Pong este deja in bucatarie si va promite ca veti deÂ…gusta din plin minunatiile Tailandei in fiecare seara.
Pentru aventurieri, Som Pong va pregati in fiecare seara un preparat „live”, si veti putea alege dintr-o varietate de condimente, combinatia cea mai apetisanta.
Bucataria Thai, desi condimentata, este de un echilibru perfect, usoara si imbietoare, atat cat sa te smulgi cu greu, si aceasta numai datorita orei tarzii.
Tot ce veti face odata sositi este sa inspectati bufetul, sa umpleti prima farfurie siÂ… de aici incepe aventura: supa Tom Khlong Pla Grob, pachetelele Thung Thong, platoul cu Mun Tod, preparate calde ca Phad Thai Gub Pla Muck, Gung Tod Kratiem Prik Thai si delicatele deserturi.
Va dura cu siguranta ore intregi. Turele in jurul bufetului nu se vor mai termina pana tarziu in noapte. Sfatul nostru este sa incheiati delicat seara in aroma suava a ceaiului de iasomie aburind, parca soptindu-ti noapte buna.
Intreaga „vizita”prin Tailanda se va incheia pe data de 10 iunie.
Pana atunci va invitam sa va bucurati si de simfonia orhideelor si tablouri Thai, care intregesc atmosfera coltisorului Thailandez de la Crowne Plaza.