Mirese de ocazie

Apropo.ro / 30.05.2005, 11:38
Mirese de ocazie
Unele au fost maritate, altele viseaza înca la ziua... cea mare. Și totuși, au un numitor comun. Au fost mirese... de ocazie. Fie ca au îmbracat rochia ce închide o colecție de moda, fie ca au pozat în alb pentru diverse reviste, fie ca au jucat în roluri de tinere cu voalul

Unele au fost maritate, altele viseaza înca la ziua… cea mare. Și totuși, au un numitor comun. Au fost mirese… de ocazie. Fie ca au îmbracat rochia ce închide o colecție de moda, fie ca au pozat în alb pentru diverse reviste, fie ca au jucat în roluri de tinere cu voalul pe cap. Evident, nici una nu crede în superstiții legate de mult-adulata rochie de mireasa. Ce ghinion și care nenoroc? E cool sa defilezi ca o prințesa, în veșmantul cel suav de logodnica, sub privirile zecilor de admiratori și în blitzurile altor zeci de fotoreporteri. O fi de bun augur sau nu?

Andreea Marin a fost mireasa multor colecții. Ultima oara, a îmbracat rochia Doinei Levința, într-o colecție prezentata la Hilton. Evident, aparițiile divei într-o astfel de ținuta, a pus mereu opinia publica pe jar. „Se marita sau nu se marita?” Aceasta a fost (și este) întrebarea care a trecut, macar o data prin mintea oricarui telespectator curios. În stilu-i inconfundabil, Andreea ne lasa totuși cu… interesul în aer, spunandu-ne înțelept atunci cand am întrebat-o daca se mai marita: „Nu știi ce surprize îți rezerva viața”.

Cat despre superstiții, dupa ce a trecut o data pe la biserica, atunci cand s-a cununat cu Cristian Gheorghița, ce rost mai au? „E o prostie, spune ea, sa crezi ca a te îmbraca cu rochie de mireasa înainte de nunta aduce ghinion. Nu am idei preconcepute, pentru ca nu exista nici o regula în acest sens. E un sentiment extrem de placut pentru o femeie sa se simta în atenția celor din jur, cand se afla pe podium îmbracata cu piesa ce încheie prezentarea”.

Pana acum, un singur barbat a avut norocul s-o vada mireasa pe Anna Lesko: Dorin Negrau. Tanarul creator de moda a mizat pe moldoveanca și și-a încheiat show-ul de moda de la Bucharest Fashion Week 2004 în ropote de aplauze. Anna a purtat o rochie atipica de mireasa de culoare caramizie, iar senzația ținutei a fost reprezentata de o caciula de blana.

Pana una, alta, o sa va spunem ca Anna neaga zvonurile ca ar fi din nou iubita lui Irinel Columbeanu. „Suntem prieteni, nu ne-am desparțit niciodata, dar nu locuim împreuna”, spune ea.

Ca întotdeauna, evita sa vorbeasca prea mult despre viața privata, dar spune ca mai mult decat o viitoare nunta își dorește un copil. Cine știe? Poate ca buchetul prins de ea anul trecut la nunta unei prietene, ne va rezerva o surpriza.

„Superstițiile legate de rochia de mireasa or fi fost la moda acum 10 ani.”, zice Rocsana Marcu. Ea crede ca nu se mai gandește nimeni la prostii din astea. Și daca chiar e musai sa fie cu superstiții, atunci creeaza ea una, ca rochia de mireasa îi poarta noroc. Nu de alta, dar de cand a purtat veșmantul alb, parca mulțimea de pețitori s-a îndesit.

„Eu spun ca de cand am îmbracat rochia de mireasa îmi merge foarte bine. Culmea, am primit mai multe cereri în casatorie decat înainte.” Și deși a prins pana acum vreo trei buchete de mireasa, Rocsana nu se grabește sa dea curs cererilor, nu de alta, dar nu are decat 23 de ani, deci vreme berechet… Viseaza însa la ziua cea mare, undeva pe malul marii, „pentru ca nu vreau sa vina oameni stresați, cu cea mai buna rochie și pantofi cu tocuri cui. Vreau sa fie cat mai relaxați, eventual în picioarele goale daca se poate.”

Diana Munteanu a fost mireasa de nenumarate ori. „Ma întrebi daca îmi poarta ghinion sau nu? Ei, îmi poarta ghinion… Astea sunt prostii! Ca de asta nu m-am maritat pana la varsta asta, nu? Pai nu am de ce sa ma marit. Nu mi-am gasit alesul.”

Se pare ca nunta pe plaja este la moda, pentru ca și Diana viseaza tot la o nunta pe plaja, îmbracata într-o rochie ca cea din videoclipul „November Rain”, al lui Guns N’ Roses. VJ-eița de la MTV crede ca toate superstițiile sunt spuse de „oamenii slabi, ceva de genul, vezi doamne, sa am pe ce da vina, ca nu m-am maritat pana acum. Chiar nu cred ca ar fi ghinion. Au fost altele care nu au îmbracat rochia și tot nemaritate au ramas. Buchetul l-am prins de vreo 7 ori și nu m-am maritat niciodata. Nu e nimic valabil. Rochia de mireasa nu mi-a purtat nici noroc, nici ghinion. Mi-a facut placere. Atata tot.”

Citește și despre alte vedete care au fost mirese de ocazie numai din

Tags: