Becali: Hagi e principalul candidat pt. funcția de antrenor al Stelei

Apropo.ro / 23.05.2005, 10:31
Becali: Hagi e principalul candidat pt. funcția de antrenor al Stelei
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presa, ca antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, este principalul candidat pentru a prelua, începând din sezonul viitor, conducerea tehnica a formației din Bulevardul Ghenca. "I-am spus ca

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presa, ca antrenorul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, este principalul candidat pentru a prelua, începând din sezonul viitor, conducerea tehnica a formației din Bulevardul Ghenca.

„I-am spus ca deocamdata îl avem antrenor pe Dumitru Dumitriu, iar din vara, daca va fi o discuție despre postul de antrenor, primul pe lista este el și dupa aceea este Dan Petrescu. Și cu Dan Petrescu am vorbit și i-am spus ca primul este Gica”, a spus Becali.

Funcția de antrenor principal al echipei Steaua este ocupata în prezent de Dumitru Dumitriu, care va asigura interimatul la conducerea tehnica a formației „roș-albastre” pâna la finalul sezonului, dupa demiterea lui Walter Zenga.

Referitor la faptul ca antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, a declarat ca viseaza sa antreneze pe Steaua, Gigi Becali a afirmat: „Eu va zic ca acum avem antrenor, iar despre altul vorbim dupa ce se termina campionatul”.

Mediafax