Orez cu lapte: Mahay și Radu (O-Zone)

Apropo.ro / 25.04.2005, 15:38
Orez cu lapte: Mahay și Radu (O-Zone)
Înca nu ne-am decis daca e de placut sau nu melodia "Dulce", a lui Mahay, protejatul lui Radu Sîrbu, ex-O-Zone. Poate din cauza clipului, care seamana foarte mult cu cel scos de O-Zone pe la începuturi, "Despre tine", sau pentru ca, dupa ce ne-am obișnuit urechile cu producțiile


Înca nu ne-am decis daca e de placut sau nu melodia „Dulce”, a lui Mahay, protejatul lui Radu Sîrbu, ex-O-Zone. Poate din cauza clipului, care seamana foarte mult cu cel scos de O-Zone pe la începuturi, „Despre tine”, sau pentru ca, dupa ce ne-am obișnuit urechile cu producțiile autohtone, ne obișnuim mai greu cu chestiile un pic altfel.

Lumea barfește însa ca, avand amprenta unui ex-O-Zone-ist, are șanse mare sa ajunga un hit. Și cum în redacție sunt deja cateva voci care fredoneaza de zor refrenul, s-ar putea ca adevarul sa nu fie departe: „Dragostea nu are varsta, sex, culoare/ (N-are, n-are, n-are…/ N-are, n-are, n-are…)/ Dragostea nu știe ce-ai sa-mi spui tu mie/ Cand am sa te pun la noapte/ Sa mancam orez cu lapte dulce!”.

Despre partea cu asemanarea ne-a lamurit Radu cum stau lucrurile: „da, clipul seamana, pentru ca în principiu este vorba de aceeași atmosfera și, în al doilea rand, s-a filmat în același club. Doar ca ideea e cu totul alta. Vroiam sa fie tot ceva mai retro, anii 80, și nu am gasit. În București așa ceva nu exista. Dar oricum a fost filmat altfel și nu mai e cum a fost clipul O-Zone.”

Despre ideea videoclipului, ne-a povestit tot Radu: „Mahay pleaca de acasa, unde are un animaluț. Pleaca într-o discoteca sa cunoasca fete. Practic îl arata cand agața fetele, pe una varsa lapte, alta se dovedește a fi un travestit. În cele din urma gasește fata care-i place și pleaca cu ea acasa.

Numai ca de la atata lapte, inclusiv în sticla de șampanie are lapte, Mahay adoarme. Fata se supara și pleaca. Maimuța sare în pat, Mahay se trezește și ramane înlemnit cand vede ca nu e fata.”

Citește mai multe despre cine și cad a compus piesa numai din

Tags: