Adrian Enache – Un scandal care i-a tabacit pielea

Apropo.ro / 25.04.2005, 15:11
Adrian Enache - Un scandal care i-a tabacit pielea
Adrian Enache se lauda mai mult decat canta. Apare des la televizor, cu veșnicele glume, cantece, atitudini. Are deja un copil acasa, pe Diana, și se zvonește ca altul este pe drum dar cu o mama diferita, Iuliana Marciuc. Este deci foarte ocupat și unde mai pui ca ar

Adrian Enache se lauda mai mult decat canta. Apare des la televizor, cu veșnicele glume, cantece, atitudini. Are deja un copil acasa, pe Diana, și se zvonește ca altul este pe drum dar cu o mama diferita, Iuliana Marciuc. Este deci foarte ocupat și unde mai pui ca ar dori sa joace în „Numai iubirea”, dar poate sa stea liniștit ca deține deja rolul principal într-o telenovela: aceea a vieții lui.

Ce s-a scris despre tine și ți-ai fi dorit sa nu se știe niciodata?

În general, tot ce se scrie despre mine sunt fabulații cu un sambure de adevar. Glumesc.

Ai avut de-a face și cu pseudoziriști?

Da, de multe ori. Verile, cand eu cantam pe litoral, veneau mulți ziariști. Eu ma bucuram cand îi vedeam, dar cand citeam ziarele, numai prostii scriau. Pe unul dintre ei chiar l-am batut.

L-ai batut?

Chiar l-am batut în culise și ma incita în continuare. I-am dat pana am înnebunit și știi ce mi-a zis? „Puteți sa ma omorați, ca eu tot o sa scriu despre dmneavoastra pentru ca asta vinde ziarul și șeful meu ma platește dublu”.

Cum îl cheama? La ce ziar lucra?

Nu are rost sa dau nume. A lucrat o vreme la fostul Național, apoi la Jurnalul Național, acum nu mai lucreaza în presa.

Și nu te-a dat în judecata sau cel puțin nu a scris?

Nu. În timp, a cautat sa se apropie și a scris cel mai frumos articol despre mine.

Nu mai ești atat de prezent ca înainte pe micile ecrane. Cum îți caștigi painea?

Eu zic ca sunt suficient de prezent. Cred ca nu e bine nici sa apari des. În primul rand sunt salariat al teatrului de revista „Constantin Tanase”, sunt director de programe al unei rețele de hoteluri de lux din București și de pe Valea Prahovei și ma ocup de partea artistica. Am intrat într-o rețea cu impresari straini care aduc artiști la „Cerbul de aur” și ma ocup de contractarea unor artiști straini pentru spectacole de aici și petreceri private.

Sa înțeleg ca este o „paine” bine dospita.

Foarte bine dospita. Dospita în timp. Caștig foarte bine, mai ales ca am participat la multe concursuri în strainatate unde am caștigat cateva premii. Am deschis concertul lui Tom Jones și al Dianei Ross la Istanbul.

Și cat de scump e Adrian Enache?

Tariful meu depinde de ce trebuie sa fac. Am luat între 1500 euro pentru 30 de minute și 6000.

Vreo dorința ascunsa?

Îmi doresc foarte mult sa joc într-un film. Am fost numai pe aproape. Am fost la un casting în urma cu ceva timp, pentru „Nunta cu sirene”. Am luat castingul și am fost distribuit în rolul principal și spre ghinionul meu nu a existat buget. M-am reorientat și am mers la castinguri pentru reclame. Am prins anul trecut o reclama la Orange pentru Israel. Asta vara, la mare, venea lumea la mine și-mi spunea: „Va știu din Tel Aviv.

Și cat ai luat pentru asta?

Ehe, e confidențial.

Bine, atunci spune-mi ce ai putea sa cumperi de suma aia?

Un Logan și ceva.

Aveai și un album: „Nebun dupa femei”… Mai subcrii?

Daca nu ar fi femeia, eu aș seca. Ma consider un demodat pentru ca înca ma bazez pe o floare, pe o poezie spusa de mine pentru cineva.

Cand ai scris ultima poezie? Cui?

Alaltaieri…nu era pentru cineva anume. Eu ma trezesc și scriu.

Îmi spui ca ai multe realizari pe plan profesional și totuși presa scrie mai mult despre viața ta intima… Pana la urma ești sau nu tatal copilului Iulianei Marciuc?

Eu nu pot sa comentez așa ceva. Iuliana de zece ani nu poate sa faca copii. Știu și de la ce a pornit zvonul. Acum doua luni ea a botezat un baiețel și m-a rugat sa o ajut sa-i cumpere ceva. M-a vazut cineva cu ea într-un magazin de copii.

Și daca Iuliana Marciuc va naște peste noua luni…

Afla ce va face Adrian Enache în aceste condiții numai din

Tags: