The Times: Decizia FA este surprinzatoare

Apropo.ro / 21.04.2005, 16:48
The Times: Decizia FA este surprinzatoare
Publicația The Times noteaza ca decizia Comisiei de Apel a FA în "cazul Mutu" a fost surprinzatoare, chiar și pentru clubul Chelsea, care nu se aștepta și credea ca toate "culoarele fotbalului" sînt închise pentru ei, mai ales de cînd se afla sub conducerea lui Jose

Publicația The Times noteaza ca decizia Comisiei de Apel a FA în „cazul Mutu” a fost surprinzatoare, chiar și pentru clubul Chelsea, care nu se aștepta și credea ca toate „culoarele fotbalului” sînt închise pentru ei, mai ales de cînd se afla sub conducerea lui Jose Mourinho.

Clubul Chelsea a dat publicitații un comunicat în care își exprima mulțumirea fața de hotarîrea Comisiei de Apel a FA care a decis ca gruparea engleza este îndreptațita sa-i ceara compensații financiare lui Adrian Mutu, informeaza publicația Daily Telegraph.

The Sun considera ca viitorul lui Mutu este în pericol. „Chelsea vrea compensații de 8 milioane de lire sterline de la jucatorul pe care l-a dat afara, pentru ca a consumat cocaina. Iar asta înseamna și ca Juventus l-ar putea da afara pe Mutu, atunci cînd îi expira suspendarea. Acum, FIFA va decide cît va trebui ca Mutu sa plateasca gruparii Chelsea”, scrie The Sun.

Mediafax