Majorete hot cu Emanuel cu tot

Apropo.ro / 11.04.2005, 10:34
Majorete hot cu Emanuel cu tot
Videoclipurile în stilul celor de peste hotare sunt la mare cautare la noi în ultimul timp. Ideile preluate din afara i-au suras și lui Emanuel în videoclipul "Ye, Ye, Ye". N-a ieșit rau, dar nu putem scapa de senzația de deja-vu. Emanuel a avut un model destul de clar


Videoclipurile în stilul celor de peste hotare sunt la mare cautare la noi în ultimul timp. Ideile preluate din afara i-au suras și lui Emanuel în videoclipul „Ye, Ye, Ye”. N-a ieșit rau, dar nu putem scapa de senzația de deja-vu.

Emanuel a avut un model destul de clar în minte în momentul în care s-a întalnit cu Dragoș Buliga pentru a filma videoclipul. Se pare ca baieții de la Outkast l-au influențat destul de puternic… sau cel puțin, succesul lor. Drept care s-a hotarat sa adopte moda domnișoarelor, sau a majoretelor care sa se scalambaie în spatele cantarețului în timp ce acesta radiaza de placere.

Omul care ne-a „încantat” de unul singur, ba cu piesa R&B „Nu te pot ierta”, ba cu o voce plina de dragoste în „Pentru amandoi”, s-a lansat inițial cu formația „The Jesters” (Bufonii), în 1995. Din aceasta mai faceau parte Cornel Sorian (fostul lui coleg din Stigma) și Sergiu Berindei (actual baterist în formația Desperado). Din 1999 pana în momentul în care s-a hotarat sa se desparta de Cornel, a cantat împreuna cu acesta niște cover-uri chiar reușite daca stam sa ne gandim ce a ieșit dupa desparțire.

Dar acum, „Ema” s-a hotarat sa schimbe iar stilul. De la cel suparat și plin de tristețe, dam acum peste un Emanuel vesel, zambitor, poate chiar încins de fetele din „fundal”…

Citește mai multe despre cel mai nou clip Emanule numai din

Tags: