Cui îi pasa de alegeri?

Apropo.ro / 25.03.2005, 19:57
Cui îi pasa de alegeri?
Cica vin alegerile. Intereseaza pe cineva? Se pare ca nu. Fara șuvița lui Basescu și urletele lui Mitica Dragomir emisiunile electorale nu intereseaza pe nimeni. Poate doar enormitațile rostite de unii candidați ar putea face ceva rating. Unde sunt


Cica vin alegerile. Intereseaza pe cineva? Se pare ca nu. Fara șuvița lui Basescu și urletele lui Mitica Dragomir emisiunile electorale nu intereseaza pe nimeni. Poate doar enormitațile rostite de unii candidați ar putea face ceva rating.

Unde sunt dezbaterile de-altadata? Unde sunt candidații de-altadata? Unde e Ilie Nastase sa-l întrebe pe Ciorbea daca își satisface soția? Unde e Lis cu cizmele în mijlocul noroaielor din București? Unde e Mitica de la Liga cu ochii ieșiți din orbite? Cica vin alegerile.

Și s-au pornit emisiunile electorale. Fara miza, pline de politețuri. „Ma scuzați ca va întrerup…” zice Ralu Filip. „Nu-i nici o problema, chiar va rog”, zambește Piedone. Se completeaza baieții unii pe alții, își dau idei și își completeaza programele electorale într-o veselie.

Norocul cu emisiunile e ca toți perdanții își pot face publice ideile fixe. Adica nu-i bai ca n-ai șanse, important e sa ai o idee-doua pe care s-o zici la teveu ca sa te țina lumea minte.

Ca doar așa am aflat ca Piedone vede capitala ca pe un mega-restaurant care avea nevoie de o condica de sugestii și reclamații. Opaina e primarul celor de la bloc (parca prea seamana asta cu „Boc, vecinul tau de la bloc”, nu vi se pare?), iar Ralu Filip îl cheama în strada sa sape un copac. Șerb e ala cu Hungaroring-ul romanesc, iar Silviu Popa crede ca prioritatea e sa schimbe numele Poliției comunitare. „Ca o asociaza lumea cu cainii comunitari” a sunat motivația.

Norocul lor e, însa, ca emisiunile electorale au cele mai mici ratinguri dintre toate emisiunile difuzate pe parcursul zilei. Adica, domnilor, daca nu-i aveți cu voi pe Marean și pe Videanu, aia doi cu note mici la „romana”, n-aveți nici o șansa sa depașiți juma de punct de rating. Deși, chiar și cu vedetele în arena, sa nu va aștetați la minuni. Recordul e de 1,7, pe TVR 1, în prima zi de campanie televizata.

Aflați care au fost cele mai amuzante momente televizate și consultați colecția de perle numai în

Tags: