O-Zone ataca Europa cu Arsenium!

Apropo.ro / 25.03.2005, 16:28
O-Zone ataca Europa cu Arsenium!
Reporteri de la VIVA, M6, MCM, redactori și fotografi de la revista Bravo din Germania, aglomerație de manageri generali: cei de la Happy Music din Franța, de la Times Records din Italia. Regizorul din Germania, Marco Libelring. Credeați ca filmeaza Kylie sau Madonna?


Reporteri de la VIVA, M6, MCM, redactori și fotografi de la revista Bravo din Germania, aglomerație de manageri generali: cei de la Happy Music din Franța, de la Times Records din Italia. Regizorul din Germania, Marco Libelring. Credeați ca filmeaza Kylie sau Madonna? Neee! Toata nebunia asta a avut loc la Casa scriitorilor din București, iar vedeta era Arsenium. N-ați auzit de el? Dar de Arsenie Toderaș de la O-Zone ați auzit?

Sunt una și aceeași persoana. Arsenie s-a gandit ca Arsenium suna bine și destul de otravitor, așa ca acesta este noul nume cu care se pregatește sa-și lanseze cariera solo. Pentru început, cu un single, „Love me… Love me…”, care va fi lansat pe 12 aprilie, mai întai în Franța și Germania, iar apoi, încet-încet spera sa cucereasca și restul Europei. La noi va aparea un pic mai tarziu, iar în iunie, va fi lansat și albumul. Arsenium are deja 8 piese, iar pana în vara vor fi gata și restul pieselor, o combinație de pop, pop-rock, ba chiar și clasic, așa cum ne-a povestit Arsenie.

Citiți mai multe despre planurile lui Arsenie și aflați cand se reunesc O-Zone numai în

Tags: