Miss Polonia și o participanta la Miss Playboy vor lupta

Apropo.ro / 24.03.2005, 16:55
Miss Polonia și o participanta la Miss Playboy vor lupta
Miss Polonia și o românca participanta la Miss Playboy vor aduce programul "Stele Verzi" de la Pro TV la cote înca neatinse la capitolul senzualitate, cele doua urmînd sa lupte într-o piscina plina cu ciocolata, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX. Gabriela China și Marta


Miss Polonia și o românca participanta la Miss Playboy vor aduce programul „Stele Verzi” de la Pro TV la cote înca neatinse la capitolul senzualitate, cele doua urmînd sa lupte într-o piscina plina cu ciocolata, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Gabriela China și Marta Matyjesik sînt cele doua „bombe sexy” care vor lasa acasa rochiile se seara și se vor lupta doar în costume de baie foarte darnice pentru ochii telespectatorilor.

În plus, duminica este chiar ziua Gabrielei China, frumoasa care a cîștigat un concurs Miss Senzualitate în Italia, și care va primi cu aceasta ocazie un cadou bine meritat: o piscina de ciocolata.

Gala „Stele Verzi”, ce va fi prezentata de Raluca Arvat și Bebe Cotimanis, este programata duminica la ora 20.00, la Pro TV.

Mediafax