Silicoane, silicoane!

Apropo.ro / 18.03.2005, 14:53
Silicoane, silicoane!
Numarul clinicilor de chirurgie estetica a crescut, medicii au de lucru (ba unii își așteapta clientele cu plata în rate), femeile se simt... împlinite, barbații au cu ce-și clati ochii. Mai nou, moda buzelor "aranjate" face furori. Și, mai important, unele vedete

Numarul clinicilor de chirurgie estetica a crescut, medicii au de lucru (ba unii își așteapta clientele cu plata în rate), femeile se simt… împlinite, barbații au cu ce-și clati ochii. Mai nou, moda buzelor „aranjate” face furori. Și, mai important, unele vedete încep sa vorbeasca deschis despre asta!

Implantul cu silicoane la sani (care reprezinta cam 40% din totalul operațiilor estetice) este azi atat de standardizat, ca numai într-un an mai bine de 10-20 de milioane de femei din toata lumea apeleaza la bisturiul medicilor.

„Probabil ca unui profesionist nu-i ia mai mult de o ora sa faca acest gen de operație, spune Marek Valcu, doctor la clinica Silhouette, omul care a ajustat o serie întreaga de vedete (dintre care numai Laura Andreșan a recunoscut). Daca ar fi sa facem o medie, cred ca 10% din vipurile de gen feminin au ramas nesiliconate. Nu știu de ce nu recunosc public! În felul acesta ascund probabil o nesiguranța. Cert este ca toate femeile o fac pentru ele, nu pentru soț sau amant. Este vorba și de urmarirea tiparului de frumusețe impus de epoca actuala, dar și de dorința de a se simți mai libere, mai stapane. Și, n-o sa credeți, dar 80 % din barbați vor întreba: „. Prima vedeta care nu s-a ascuns cand și-a marit sanii a fost, așa cum va amintiți, Daniela Gyorfi.

Evident, frumusețea artificiala nu se reduce doar la marirea (sau micșorarea) sanilor. În categoria operațiilor estetice gustate de vedete intra și injecțiile cu botox. Daniela Nane și-a facut deja de 2 ori o astfel de intervențieÂ…

Aflați cine recunoaște ca și-a facut operații estetice și cine nu doar din

Tags: