Videanu: Cele 78 de bulevarde aflate în lucru, finalizate pâna la începerea anului școlar

Apropo.ro / 05.08.2007, 14:12
Videanu: Cele 78 de bulevarde aflate în lucru, finalizate pâna la începerea anului școlar
Cele 78 de artere principale din București aflate în lucru vor fi redeschise traficului pâna la începutul anului școlar, a anunțat, duminica, primarul Capitalei, Adriean Videanu. Potrivit lui Videanu, lucrarile de reabilitarea a 69 de bulevarde vor fi încheiate la

Cele 78 de artere principale din București aflate în lucru vor fi redeschise traficului pâna la începutul anului școlar, a anunțat, duminica, primarul Capitalei, Adriean Videanu.

Potrivit lui Videanu, lucrarile de reabilitarea a 69 de bulevarde vor fi încheiate la data de 1 septembrie, alte 9 artere principale urmând sa fie circulabile începând cu data de 10 septembrie.

„Vrem sa terminam strazile care se afla în lucru pâna la începerea anului școlar, astfel încât sa nu creem disconfort parinților care își vor duce copii la școala”, a afirmat primarul Capitalei.

Printre strazile care vor fi redeschise traficului sunt bulevardul Iancu de Hunedoara, Șoseaua Ștefan cel Mare, Calea Moșilor, Ion Inescu dela Brad și tronsoane din Șoseaua Colentina și Șoseaua Olteniței.

„Toate aceste artere au fost finalizate înainte de temenul din contract”, a mai precizat primarul general.

Mediafax