Rednic îsi critica jucatorii si anunta sanctiuni

Apropo.ro / 05.08.2007, 12:46
Rednic îsi critica jucatorii si anunta sanctiuni
Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, si-a criticat jucatorii pentru faptul ca au intrat prea relaxati pe teren în meciul cu FC Vaslui, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, si a anuntat ca acestia vor fi sanctionati în urma esecului de sâmbata. "Sunt dezamagit de

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, si-a criticat jucatorii pentru faptul ca au intrat prea relaxati pe teren în meciul cu FC Vaslui, pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, si a anuntat ca acestia vor fi sanctionati în urma esecului de sâmbata.

„Sunt dezamagit de atitudinea jucatorilor, dar principalul vinovat sunt eu. Am avut prea mare încredere în ei si nu am gestionat foarte bine aceasta saptamâna. Au dat dovada de relaxare si asta e ceea ce m-a deranjat. Noi suntem spartani, suntem campioni… Asta am fost anul trecut. Anul asta trebuie sa înteleaga ca pornim de la zero si doar simpla prezenta în teren nu rezolva meciul. A fost o victorie meritata a Vasluiului. Se vor schimba multe lucruri la Dinamo”, a spus Rednic.

Tehnicianul dinamovist a spus ca dupa esecul cu FC Vaslui jucatorii vor fi sanctionati. „Mai mare sanctiune decât sa pierzi trei puncte, care sa fie? Normal ca vor sanctiuni, s-au pierdut si bani si puncte foarte importante. Sper sa ne trezim. Fotbalistii trebuie sa se respecte pe ei si blazonul lui Dinamo. Nu putem sa intram pe teren si sa ne plimbam ca ne cheama asa cum ne cheama”, a punctat Mircea Rednic.

Presedintele CA al FC Dinamo, Nicoale Badea, a spus ca meciul cu FC Vaslui va fi analizat împreuna de conducatorii clubului si de antrenor. „Suntem afectati, e o înfrângere pe care nu o asteptam. Suntem la început de campionat iar drumul este lung. Meciul trebuie analizat de conducatori si antrenor pentru a remedia problemele. Pentru noi este important campionatul si Cupa Campionilor, însa mai importante sunt echilibrul si unitatea echipei. Avem un regulament care se aplica oricând. Nu ne plac excesele comportamentale si pecuniare”, a spus Badea, adaugând ca fundasul Cosmin Moti va lipsi de pe teren doua luni, dupa o accidentare.

Badea a subliniat ca nu regreta despartirea de Silviu Balace, unul dintre autorii golurilor celor de la FC Vaslui în meciul de sâmbata: „Nu regretam ca ne-am despartit de Balace, pentru ca fiecare hotarâre în ceea ce priveste lotul se face dupa o analiza atenta. Balace e un jucator care are valoare, însa nu a reusit sa se integreze la Dinamo, iar Dinamo nu blocheaza cariera unui jucator de 27 de ani care a venit cu placere în Stefan cel Mare”.

Campioana Dinamo Bucuresti a fost învinsa, sâmbata, cu scorul de 2-0 (0-0), de FC Vaslui, în etapa a II-a a Ligii I, în primul meci disputat pe teren propriu în sezonul 2007/2008.

Mediafax