Traficul pe Cheiul Dâmbovitei se reia sâmbata seara

Apropo.ro / 04.08.2007, 16:43
Traficul pe Cheiul Dâmbovitei se reia sâmbata seara
Traficul rutier pe malul drept al Cheiului Dâmbovitei - tronsonul curpins între Pod Vitan si soseaua de centura - va fi reluat sâmbata seara, începând cu ora 19.00, dupa ce terenul de pe raza localitatii Glina a fost curatat de gunoaie. Euroconstruct Trading '98, PA&CO si Spedition

Traficul rutier pe malul drept al Cheiului Dâmbovitei – tronsonul curpins între Pod Vitan si soseaua de centura – va fi reluat sâmbata seara, începând cu ora 19.00, dupa ce terenul de pe raza localitatii Glina a fost curatat de gunoaie.

Euroconstruct Trading ’98, PA&CO si Spedition UMB sunt firmele de constructii care au raspuns, vineri, apelului prezidential pentru strângerea gunoaielor de pe cheiul Dâmbovitei, în zona localitatii Popesti-Leordeni, operatiune la care au mai participat si toate firmele de salubrizare bucurestene.

În mai putin de 48 de ore, sutele de angajati ai firmelor de salubrizare au evacuat sute de tone de gunoaie, aruncate pe malul Dâmbovitei de-a lungul ultimilor ani, iar cele în jur de 150 de basculante ale firmelor de constructii l-au încarcat si l-au dus la groapa de la Glina.

Pentru a facilita actiunea de evacuare a deseurilor, municipalitatea a decis, joi, închiderea traficul pe malul drept al Cheiului Dâmbovitei (tronsonul dintre podul Vitan-Bârzesti si soseaua de centura), restrictiile de circulatie fiind impuse, initial, pâna duminica la miezul noptii.

Mediafax