Steve Martin s-a căsătorit

Apropo.ro / 30.07.2007, 14:45
Steve Martin s-a căsătorit
Actorul Steve Martin s-a căsătorit cu iubita lui Anne Stringfield, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reședința sa din Los Angeles, a anunțat reprezentantul starului, transmite Ireland Online. Ceremonia a fost oficiată de fostul senator de Nebraska,



Actorul Steve Martin s-a căsătorit cu iubita lui Anne Stringfield, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la reședința sa din Los Angeles, a anunțat reprezentantul starului, transmite Ireland Online.

Ceremonia a fost oficiată de fostul senator de Nebraska, Bob Kerrey, care este prieten apropiat al lui Martin. Lorne Michaels, creatorul emisiunii de comedie americane Saturday Night Live, a fost cavalerul de onoare a lui Steve Martin.

Cei 75 de oaspeți care au luat parte la ceremonie – inclusiv Tom Hanks, Diane Keaton, Eugene Levy și Carl Reiner – nu au știut că urmează să asiste la o nuntă, ci doar au fost invitați la o petrecere, potrivit reprezentantului actorului.

Martin, care are 61 de ani, a fost anterior căsătorit cu actrița Victoria Tennant, de care a divorțat în 1994, după opt ani de căsnicie.

Aceasta este prima căsătorie pentru Stringfield, care are 35 de ani, este scriitoare și a lucrat în trecut pentru revista The New Yorker. Înainte de a se căsători, cei doi au fost împreună timp de trei ani.

Steve Martin va juca în curând în sequelul filmului „Pink Panther” și este cunoscut în întreaga lume pentru producții precum „Planes, Trains & Automobiles”, „LA Story”, „Parenthood” și „Father of the Bride”.

Mediafax

Tags: