Peste trei mii de motocicliști la Crazy Bike Party

Apropo.ro / 29.07.2007, 14:49
Peste trei mii de motocicliști la Crazy Bike Party
Peste zece mii de cai putere și adrenalina la maxim sâmbata, la Crazy Bike Party de la Sibiu unde și-au dat întâlnire trei mii de motocicliști din țara și din strainatate. Motocicliștii au început sa soseasca de vineri seara la Sibiu. Aceștia s-au

Peste zece mii de cai putere și adrenalina la maxim sâmbata, la Crazy Bike Party de la Sibiu unde și-au dat întâlnire trei mii de motocicliști din țara și din strainatate.

Motocicliștii au început sa soseasca de vineri seara la Sibiu. Aceștia s-au instalat în campingul Dumbrava de la marginea orașului și sâmbata au început distracția. Pe lânga concursurile cu motoare, bikerii s-au întrecut și fara motociclete, zece probe în total.

„Concursurile sunt distractive, au un caracter haios, nu pun în niciun caz în pericol integritatea participanților, printre ele se numara trasul camionului, mersul încet, lupta gladiatorilor peste groapa de namol, cautarea unei sticle în aceeași groapa cu namol și multe alte surprise”, a declarat Andy Fazekas, președintele Clubului Crazy Bike, organizatorul întâlnirii. Printre participanți se numara și prieteni vechi ai festivalului care de ani de zile vin de la mii de kilometri distanța pentru a se distra la Crazy Bike Party.

„Vin din Bremen și sunt împreuna cu soția, participam cam a șasea oara, distanța pâna aici este de 2500 de kilometri pe care o facem cu placere, mai ales ca știm ca venim din nou la Sibiu și suntem încântați de ceea ce am gasit aici și am vazut ca mișcarea motociclista merge mai departe”, a declarat Liviu Damian, unul dintre participanți. Câștigatorii concursurilor au primit costume de piele, tricouri sau șepci, premii în valoare totala de aproximativ cinci mii de euro.

Mediafax

Tags: