Guy Ritchie regizeaza un nou film

Apropo.ro / 26.07.2007, 13:39
Guy Ritchie regizeaza un nou film
Guy Ritchie regizeaza un nou film produs de studiourile Warner Bros.. Este vorba de adaptarea cinematografica a benzilor desenate "The Gamekeeper". Actiunea filmului il pune in prim plan pe un barbat care detine cunostinte vaste despre comportamentul tuturor animalelor. El porneste in cautarea


Guy Ritchie regizeaza un nou film produs de studiourile Warner Bros.. Este vorba de adaptarea cinematografica a benzilor desenate „The Gamekeeper”.

Actiunea filmului il pune in prim plan pe un barbat care detine cunostinte vaste despre comportamentul tuturor animalelor. El porneste in cautarea ucigasului fiului sau, prin jungla urbana a Europei, folosindu-si talentele sale speciale.

Jeff Robinov, seful productiei, a declarat ca Guy Ritchie a citit revistele de benzi desenate si a gasit povestea plina de actiune si de caractere complexe care pot rezona cu publicul spectator.

Ritchie este casatorit din anul 2000 cu Madonna. Regizorul si-a inceput cariera in 1995 cu un scurt-metrajul „Hard Case”. Primul sau lung metraj, „Lock, Stock, and Two Smoking Barrels” a fost primit foarte bine de critici si de catre public. Dupa acest succes Guy Ritchie a regizat „Snatch”, un film foarte apreciat, ce aminteste de complexitatea filmelor lui Stanley Kubrick, o productie cu actori precum Brad Pitt, Benicio del Toro si Dennis Farina.

Cosmin Bararu

Tags: