Vântul începe sa bata, iar de miercuri seara scapam de canicula

Apropo.ro / 24.07.2007, 19:31
Vântul începe sa bata, iar de miercuri seara scapam de canicula
România va trece, de joi, la codul verde dupa ce miercuri seara va începe sa bata vântul în aproape toate zonele tarii, fapt ce va duce la o racire generala a vremii, au declarat, agentiei MEDIAFAX, surse din Administratia Nationala de Meteorologie (ANM). Acestea au precizat ca

România va trece, de joi, la codul verde dupa ce miercuri seara va începe sa bata vântul în aproape toate zonele tarii, fapt ce va duce la o racire generala a vremii, au declarat, agentiei MEDIAFAX, surse din Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Acestea au precizat ca perioada de temperaturi record în România a trecut, urmând ca miercuri sa fie ultima zi extrem de calduroasa a acestei perioade.

De altfel, oficial, ANM a avertizat cu codul portocaliu sase judete din sud-estul tarii si Capitala pentru vremea caniculara asteptata si miercuri.

„De miercuri seara scapam de calduri. Nu stim înca pentru cât timp, însa acest val de caldura dispare mâine seara (miercuri seara-nr.) si de joi vom trece, cel mai probabil, la codul verde, adica la normal”, au declarat sursele citate.

Mediafax