Povestea lui Shrek continua

Apropo.ro / 18.07.2007, 15:37
Povestea lui Shrek continua
DreamWorks Animation are deja planuri pentru doua noi filme de animatie cu aventurile capcaunului verde, Shrek. Se pare ca Shrek 4 va aparea in 2010, dupa cum a declarat Jeffrey Katzenberg, directorului studioului. Povestea lui Shrek are cinci capitole si judecand dupa succesul avut de primele


DreamWorks Animation are deja planuri pentru doua noi filme de animatie cu aventurile capcaunului verde, Shrek. Se pare ca Shrek 4 va aparea in 2010, dupa cum a declarat Jeffrey Katzenberg, directorului studioului.

Povestea lui Shrek are cinci capitole si judecand dupa succesul avut de primele trei parti, cei de la Dreamworks nu au de ce sa nu continue seria.

In viziunea lui Katzenberg, seria Shrek se va compune din patru parti, incheiata cu un al cincilea film, care sa explice originea povestii.

La filmul Shrek 4 productia deja a inceput, iar la ultimul film, Shrek 5, productia va debuta dupa evaluarea succesului primelor patru parti.

Shrek si-a facut aparitia pe ecranele cinematografelor in 2001, castigand si Oscarul pentru cel mai bun film de animatie, fiind adaptarea povestii lui Willian Steig, aparuta in 1990. Filmul a avut un mare succes la public si a ajutat ca DreamWorks sa devina principalul competitor al celebrei Walt Disney Pictures in domeniul filmelor de animatie. Simpaticul capcaun a devenit intre timp si mascota companiei DreamWorks Animation.

Cosmin Bararu

Tags: