Sochaux – Rapid București, scor 2-1, într-un meci amical

Apropo.ro / 14.07.2007, 14:53
Sochaux - Rapid București, scor 2-1, într-un meci amical
Echipa Rapid București a fost învinsa, cu scorul de 2-1, de formația Sochaux, în cel de-al patrulea meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire efectuat în Elveția, informeaza site-ul oficial al gruparii giuleștene. Deși initial meciul cu Sochaux,

Echipa Rapid București a fost învinsa, cu scorul de 2-1, de formația Sochaux, în cel de-al patrulea meci de verificare din cadrul stagiului de pregatire efectuat în Elveția, informeaza site-ul oficial al gruparii giuleștene.

Deși initial meciul cu Sochaux, deținatoarea Cupei Franței, urma sa se dispute la La Chaux-de-Fond, lânga Neuchatel, giuleștenii au mai parcurs aproximativ 40 km pâna la locul ales în final de organizatori.

Rapidiștii au deschis scorul în minul 8, prin Maftei, care a fructificat o lovitura libera executata de Grigorie. Cu doua minute înainte de pauza, slovenul Birsa a egalat pentru Sochaux dintr-un penalti provocat de Coman. În minutul 78, Isabey a fixat rezultatul final: 2-1 pentru francezi.

Potrivit sursei citate, la scorul de 1-1, arbitrul central al întâlnirii (o femeie) a anulat un gol perfect valabil înscris de brazilianul Tamandare, la semnalizarea arbitrului de rezerva, tot o femeie.

Antrenorul Cristiano Bergodi a trimis în teren urmatorul „11” de start: Coman – Sapunaru, Maftei, M. Constantin, Bozovici – Maldarașanu, Lazar, Grigorie – Cesinha, Mazilu, Burdujan. Dupa pauza, au mai fost folosiți Andrade, Tamandare, Rada, Perja, Grigore, R. Stancu, Buga, Boya, Dobroiu și Raduța.

Ultimul meci al turneului va avea loc pe 16 iulie, când Rapid va întâlni divizionara secunda elvețiana FC Fribourg. O zi mai târziu, giuleștenii vor reveni la București.

Mediafax