Universitatea Craiova învinsa, cu 4-0, de Levski Sofia

Apropo.ro / 12.07.2007, 09:13
Universitatea Craiova învinsa, cu 4-0, de Levski Sofia
Echipa Universitatea Craiova a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 4-0, de campioana Bulgariei, Levski Sofia, în ultimul meci amical din cadrul turneului din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX. Bulgarii au marcat primul gol în minutul 5, prin Domovchiyski. Celelalte goluri

Echipa Universitatea Craiova a fost învinsa, miercuri, cu scorul de 4-0, de campioana Bulgariei, Levski Sofia, în ultimul meci amical din cadrul turneului din Austria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bulgarii au marcat primul gol în minutul 5, prin Domovchiyski. Celelalte goluri au fost reușite de Yovov ’35, Domovchiyski ’76 și Balatanov ’90.

Craiova a început meciul în urmatoarea formula de joc: Bornescu – Ciuca, Stoica (Gârla ’42), Mitchell – Dananae (Dilevschi ’77), Saceanu (Luțu ’81), Gargalie, Rose (Velcovici ’77) – Baird (Costea ’46), Dina (Stoianof ’60), Wobay (Pârvu ’73).

În amicalul cu Levski, antrenorul Florin Cioroianu nu i-a putut folosi pe cei doi ex-piteșteni Prepelița și Tanasa, ambii accidentați.

Craiovenii vor pleca, vineri, de la Viena spre Belgia, unde sâmbata, de la ora 20.00, vor juca un amical cu Standard Liege, la invitația acestora. Mediafax