Circa 59 la suta dintre ucraineni nu au încredere în Viktor Iuscenko

Apropo.ro / 10.07.2007, 16:03
Circa 59 la suta dintre ucraineni nu au încredere în Viktor Iuscenko
Circa 58,8 la suta dintre cetatenii ucraineni nu au încredere în presedintele lor, Viktor Iuscenko, a anuntat societatea FOM-Ukraine, care a relizat un sondaj în acest sens, relateaza RIA-Novosti, în pagina electronica. Aproximativ 33,6 la suta dintre persoanele interogate au

Circa 58,8 la suta dintre cetatenii ucraineni nu au încredere în presedintele lor, Viktor Iuscenko, a anuntat societatea FOM-Ukraine, care a relizat un sondaj în acest sens, relateaza RIA-Novosti, în pagina electronica.

Aproximativ 33,6 la suta dintre persoanele interogate au încredere în seful statului. Premierul ucrainean, Viktor Ianukovici, se bucura de încrederea a 46,9 procente dintre respondenti, în timp ce 44,1 la suta dintre persoanele interogate nu îi acorda credit.

În cazul în care alegerile prezidentiale ar avea loc duminica viitoare, Viktor Ianukovici s-ar clasa pe primul loc, cu 30,2 la suta dintre voturi, în timp ce Viktor Iuscenko nu ar obtine decât 17,6 la suta dintre sufragii. Iulia Timosenko s-ar clasa pe cea de-a treia pozitie, cu 11,6 la suta dintre voturi.

Mediafax