Ies imaginile din ecran!

Apropo.ro / 29.11.2006, 15:11
Ies imaginile din ecran!
Plasma "banala" de acasa iti arata o imagine bidimensionala. Ca sa-ti iasa imaginile din ecran ai nevoie de una speciala, cu efect de tridimensionalitate, precum Multiview PDP 50. Smecheria este un filtru matricial de selectie "in valuri". Nu orice imagine afisata de acest monitor devine

Plasma „banala” de acasa iti arata o imagine bidimensionala. Ca sa-ti iasa imaginile din ecran ai nevoie de una speciala, cu efect de tridimensionalitate, precum Multiview PDP 50. Smecheria este un filtru matricial de selectie „in valuri”.

Nu orice imagine afisata de acest monitor devine tridimensionala. Pentru a abtine efectul de relief trebuie prelucrata pe un soft 3D, dar nu este cine stie ce filosofie.

Altfel, pe acest ecran poti reda si filme sau emisie TV, dar le vei vedea bidimensional, ca pe un televizor obisnuit.

Adaptate pentru ecranul Multiview, obiectele, scrisurile sau elementele grafice pot „evada” din ecran cu pana la 1,2 m.

Bineinteles, e vorba de o iluzie optica, dar redactia go4it! s-a declarat convinsa la vederea unui specimen la lucru. Plasma de 50 de inci trebuie privita de la cel putin 3,5 m distanta ca sa te bucuri de efectul 3D si e perfecta pentru afisarea unor materiale publicitare care iti vor „trage clientii de maneca”. Ai de ales dintre mai multe diagonale de plasma sau LCD-uri.

Diagonala: 50 inci (127 cm)

Rezolutie: 1.280×768 pixeli

Conectivitati: VGA, DVI

55.000 RON; www.vrshop.ro