Salata cu legume coapte

Apropo.ro / 18.10.2006, 13:00
Salata cu legume coapte
Ingrediente pentru 4 porții 4 ardei copți (de diverse culori), 4 roșii coapte pe gratar, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri oțet din vin roșu, 2 caței de usturoi zdrobiți, 1 mana de masline, sare, piper, paine prajita sau crutoane. Preparare Se

Ingrediente pentru 4 porții
4 ardei copți (de diverse culori), 4 roșii coapte pe gratar, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri oțet din vin roșu, 2 caței de usturoi zdrobiți, 1 mana de masline, sare, piper, paine prajita sau crutoane.

Preparare
Se amesteca uleiul, oțetul, usturoiul zdrobit cu sare și piper, dupa gust, pre­pa­rand un sos picant. Separat, se pun într-un castron,ardeii copți, taiați fașii, și roșiile coapte, taiate cuburi. Peste toate se toarna sosul picant și se amesteca ușor ca sa se în­tre­patrunda aromele. Se așaza pe un platou și se servește cu crutoane sau paine prajita. Se poate servi și cu cuburi de branza.

Acasa Magazin