Pastravi cu ciuperci

Apropo.ro / 05.10.2006, 18:41
Pastravi cu ciuperci
Ingrediente pentru 4 porții 2 pastravi, 1 ceapa, 2-3 ardei grași roșii, 150 g ciuperci, 1 capațana de usturoi, 200 g taiței, ulei, unt, 4-5 linguri suc de roșii, 2 linguri branza rasa, sare, piper. Preparare Se taie ceapa, ardeii și ciupercile, care se

Ingrediente pentru 4 porții
2 pastravi, 1 ceapa, 2-3 ardei grași roșii, 150 g ciuperci, 1 capațana de usturoi, 200 g taiței, ulei, unt, 4-5 linguri suc de roșii, 2 linguri branza rasa, sare, piper.

Preparare
Se taie ceapa, ardeii și ciupercile, care se calesc în unt amestecat cu o lingura de ulei. Se adauga sucul de roșii. Se con­di­men­teaza cu sare și piper, dupa gust. Pas­tra­vii curațați se oparesc în apa cu sare și se așaza într-o tava de cuptor unsa cu unt. Se toarna deasupra sosul de ciuperci. Se lasa sa se patrunda peștele, dupa care se presara branza rasa și se mai lasa la cuptor pana se rumenește branza. Se poate servi cu mujdei de usturoi și taiței fierți.

Acasa Magazin