Fit&Form Salon 2006

Apropo.ro / 14.08.2006, 17:34
Fit&Form Salon 2006
Ți-ai facut bagajele pentru vacanța? De surprizele "cu greutate" se ocupa Fit&Form Salon 2006 . Chiar daca vacanța înca nu a început, Estetik Media vine cu o veste buna! Nu trebuie sa te mai îngrijorezi pentru kilogramele în plus pe care le-ai putea câștiga în aceasta

Ți-ai facut bagajele pentru vacanța? De surprizele „cu greutate” se ocupa Fit&Form Salon 2006 .

Chiar daca vacanța înca nu a început, Estetik Media vine cu o veste buna! Nu trebuie sa te mai îngrijorezi pentru kilogramele în plus pe care le-ai putea câștiga în aceasta vara! La întoarcere, între 20-22 octombrie, la Sala Palatului din București, te așteapta cel mai important eveniment ce promoveaza noutațile din dieta, fitness, sport, nutriție – Fit& Form Salon 2006.

Aflat la cea de-a doua ediție, Fit&Form Salon are la baza conceptul „FRUMUSEȚE PRIN MIȘCARE” și încurajeaza activitațile interactive: conferințe, demonstrații sportive, mese rotunde, prezentari de produse și servicii. Alaturi de instructori, antrenori, maeștri în arte marțiale și qigong, nutriționiști, medici și reprezentanți ai firmelor expozante, vizitatorii se pot alatura demonstrațiilor de gimnastica aerobica, step, stretching, dans, Pilates, tae bo sau pot participa la conferințe pe teme de dieta și nutriție, medicina, reiki, hatha yoga și astrologie.

Partea de expoziție va aduna producatorii, importatorii și distribuitorii celor mai performante produse de slabit și de îngrijire corporala.

La finalul celor trei zile, orice vizitator va fi convins de importanța unui stil de viața sanatos, începând imediat practicarea unui sport sau trecând la o alimentație echilibrata.

www.fitform.ro