Doi superbolizi de F1

Apropo.ro / 03.08.2006, 14:26
Doi superbolizi de F1
Acer iti va da la condus in vara asta inca doua notebook-uri insotite de nechezatul fioros al calutului cabrat Ferrari. Acer Ferrari 1000 vine cu un ecran de 12,1 inci, toata "masinaria" cantarind doar 1,7 kg, devenind ideal pentru calatorul cu afaceri de rezolvat, iar Acer Ferrari 5000

Acer iti va da la condus in vara asta inca doua notebook-uri insotite de nechezatul fioros al calutului cabrat Ferrari.

Acer Ferrari 1000 vine cu un ecran de 12,1 inci, toata „masinaria” cantarind doar 1,7 kg, devenind ideal pentru calatorul cu afaceri de rezolvat, iar Acer Ferrari 5000 iese in evidenta ca un inlocuitor de PC desktop, cu ecran de 15,4 inci, hard disk de pana la 160GB si un telefon pentru comunicare VoIP cu conectivitate Bluetooth.

Ambele au carcase rezistente, din fibre de carbon si tureaza la maxim noile „motoare” Turion 64 X2, raspunsul AMD la procesoarele cu doua nuclee de la Intel. Bolizii sunt pregatiti cu camere de 1,3MP plasate in partea de sus a ecranelor pentru chat sau videoconferinte online.

Conectivitatile wireless ating cele trei standarde Wi-Fi (802.11a/b/g) si Bluetooth, iar la ambele modele se poate infige cate un player HD DVD proaspat pus la cale de o multime de producatori. Card reader-ul e deja un detaliu sine qua non, asa ca nu lipseste nici din noile laptopuri Acer.

Preturi nespecificate

www.acer.com