Concertul lui Tarkan va avea loc pe 12 iulie

Apropo.ro / 03.07.2006, 11:12
Concertul lui Tarkan va avea loc pe 12 iulie
Concertul pe care Tarkan urma sa-l susțina în România a fost reprogramat pentru 12 iulie, la Sala Polivalenta. Concertul de la București fusese stabilit inițial pentru data de 28 mai, apoi schimbat pentru 31 mai, pentru ca ulterior sa fie amânat pentru începutul

Concertul pe care Tarkan urma sa-l susțina în România a fost reprogramat pentru 12 iulie, la Sala Polivalenta.

Concertul de la București fusese stabilit inițial pentru data de 28 mai, apoi schimbat pentru 31 mai, pentru ca ulterior sa fie amânat pentru începutul lunii iulie.

Tarkan concerteza în România în cadrul turneului internațional de promovare a celui mai nou album al sau, „Come Closer”, primul sau material în engleza, informeaza organizatorii Sound & Lights Solution.

Amânarile au fost solicitate de echipa manageriala a cântarețului.

Tarkan va veni însoțit de 35 de persoane, trupa sa și o numeroasa echipa tehnica (luminiști, sunetiști etc). Artistul este cunoscut pentru show-urile antrenante pe care le produce. De obicei, din program nu lipsesc artificiile, focul și dansatorii.

Remarcat înca din 1994, când și-a lansat al doilea album – „Aacayipsin”, vândut în doua milioane de exemplare, Tarkan și-a câștigat în timp titlul de artist internațional.

Cântarețul a reușit sa ajunga cunoscut în întreaga lume, mai ales dupa „sarutul” din videoclipul „Simarik”, unul dintre cele mai apreciate single-uri ale sale. Cântarețul în vârsta de 33 de ani, ce poarta numele unui personaj dintr-un serial de comedie turcesc difuzat în anii ’60, și-a asigurat popularitatea în 2003 cu albumul „Dudu”.

În 2002, Tarkan a fost imaginea echipei naționale de fotbal a Turciei, pentru care a și înregistrat imnul „Bir Oluruz Yolunda (United For You)”.

(Cristina Mazilu; [email protected])
Mediafax