Nicole Kidman s-a maritat

Apropo.ro / 26.06.2006, 10:30
Nicole Kidman s-a maritat
Actrița australiana Nicole Kidman, fosta soție a lui Tom Cruise, s-a casatorit, sâmbata, cu cântarețul Keith Urban, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sydney, transmite BBC News Online. Vedeta din "Moulin Rouge" a fost îmbracata în rochie alba cu trandafiri și a

Actrița australiana Nicole Kidman, fosta soție a lui Tom Cruise, s-a casatorit, sâmbata, cu cântarețul Keith Urban, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sydney, transmite BBC News Online.

Vedeta din „Moulin Rouge” a fost îmbracata în rochie alba cu trandafiri și a purtat voal, la biserica unde a avut loc ceremonia.

Actorul Hugh Jackman din X-Men și actrița Naomi Watts din King Kong sunt doar doua dintre numeroasele celebritați care au luat parte la ceremonie.

Limuzina în care s-a aflat Kidman a ocolit curioșii care venisera sa vada ceremonia și a ajuns la ușa bisercii grație ajutorului oferit de poliție, care a reușit sa îndeparteze publicul adunat.

În momentul în care a coborât din mașina, Nicole Kidman a zâmbit și le-a facut din mâna celor aflați în apropierea bisericii.

Vedeta a fost însoțita la altar de tatal ei, Antony.

Sâmbata, managerul lui Urban a declarat ca Nicole și Keith doresc „o nunta normala alaturi de familie și prietenii apropiați”, dintre care fac parte și actorii Naomi Watts și Russell Crowe. „Amândoi sunt fericiți ca au familia alaturi și sunt extrem de nerabdatori”, a declarat sursa citata.

Urban, care are 38 de ani, și Kidman, care a împlinit 39 de ani saptamâna aceasta, și-au confirmat logodna în luna mai.

Acesta este primul mariaj al lui Urban, în timp ce Nicole Kidman a mai fost casatorita cu Tom Cruise, împreuna cu care a adoptat doi copii, Connor și Isabelle. Cei doi copii ai lui Nicole s-au deplasat în Australia pentru a fi prezenți la nunta mamei lor.

Și Kidman, care s-a nascut în Hawaii, și Urban, nascut în Noua Zeelanda, au crescut în Australia.

(Redactor: Cristina Grigore; [email protected])

Mediafax