Lotto lanseaza Zhero Gravity

Apropo.ro / 06.06.2006, 12:29
Lotto lanseaza Zhero Gravity
…adica prima gheata de fotbal din lume fara sireturi. Tehnologie Pro-fit pe partea superioara – material care nu retine apa, este antiabraziv si creat astfel incat sa maximizeze aria de contact cu mingea de fotbal, talpa din Pebax pe o structura TPU cu sapte crampoane lamelare fixe

Â…adica prima gheata de fotbal din lume fara sireturi.

Tehnologie Pro-fit pe partea superioara – material care nu retine apa, este antiabraziv si creat astfel incat sa maximizeze aria de contact cu mingea de fotbal, talpa din Pebax pe o structura TPU cu sapte crampoane lamelare fixe pentru a conferi o tractiune diferentiata si patru crampoane conice care pot fi schimbate pentru o mai buna stabilitate, doua talpi interioare detasabile pentru a se adapta la diferitele conformatii ale piciorului cu sistem special anti-shock Poron, sistem Neo Switch – talpa care asigura posibilitatea schimbarii crampoanelor ghetei in functie de starea suprafetei de joc.

Pentru necunoscatori poate suna bizar dar acestea sunt caracteristicile ghetei Zhero Gravity.

La sfarsitul Campionatului Mondial de Fotbal din 2002, Centrul de Cercetare si Dezvoltare Lotto se afla in plina activitate, analizand si studiind legatura dintre performanta jucatorilor si ghetele purtate pe teren, cautand astfel o imbunatatire constanta a ghetelor de fotbal produse de Lotto.

In acest mod a aparut o serie de intrebari: Cum poate fi ajutat un jucator in obtinerea unei evolutii cat mai apropiate de perfectiune? Cum poate fi imbunatatit contactul jucatorului cu mingea intr-un mod cat mai precis? Ce tip de gheata de fotbal ar putea oferi o performanta cat mai buna?

Au urmat analize tehnologice aprofundate, studii ergonomice ale talpilor si miscarilor corpurilor jucatorilor, teste consistente de laborator asupra rezistentei structurii si torsiunii materialelor folosite.

Asa a luat nastere Zhero Gravity, prima gheata de fotbal din lume fara sireturi.