Bluzele Primaverii: extravagante, feminine, lejere

Apropo.ro / 12.05.2006, 15:00
Bluzele Primaverii: extravagante, feminine,  lejere
Șifonate sau mulate, cu maneci sau fara, cu decolteu generos sau încheiate pe gat, bluzele acestui sezon au un punct comun - definesc o femeie puternica, sigura pe ea, dar foarte, foarte feminina. Ce ne recomanda specialiștii? O vestimentație cat mai ușoara și


Șifonate sau mulate, cu maneci sau fara, cu decolteu generos sau încheiate pe gat, bluzele acestui sezon au un punct comun – definesc o femeie puternica, sigura pe ea, dar foarte, foarte feminina.

Ce ne recomanda specialiștii? O vestimentație cat mai ușoara și comoda, din materiale fluide, în culori pastelate. Pentru bluzițe este la moda și bumbacul, în nuanțe deschise și imprimeuri vesele.

Elementul cheie al sezonului este șifonul, iar nonculorile sunt din nou în top. Albul, în special, pare a fi de departe opțiunea sezonului și poate fi purtat în varianta uni sau combinat cu eternul rival – negru.

În tendințe revine și camașa clasica, asortata (propun designerii englezi) la un pulover sport. Secretul acestei ținute consta în aspectul aparent neglijent, dar în realitate extrem de… studiat: manecile camașii vor fi mai lungi decat cele ale puloverului, iar partea de jos nu va mai fi ascunsa în pantaloni, ci lasata în exterior, la vedere. De altfel, nimic nou sub soare!

Mariana Gajá, María Sashenka din „Gitanas”, prefera bluzele mulate și sexy.


Magazin Raxevsky
Bluza – 239 lei

Magazin Raxevsky
Bluza – 405 lei

Magazin Madame
Bluza – 89 lei

Magazin Madame
Bluza – 79 lei

Magazin Madame
Bluza – 89 lei

Magazin Madame
Bluza – 79 lei

Magazin Madame
Bluza – 79 lei

Magazin Madame
Bluza – 89 lei

Magazin Stefanel
Bluza – 560 lei

Magazin Stefanel
Bluza – 320 lei