Versiunea beta a solutiei 4PSA VoipNow

Apropo.ro / 03.05.2006, 12:33
Versiunea beta a solutiei 4PSA VoipNow
Dezvoltatorul de solutii software pentru servere si centre de date, Rack-Soft va lansa versiunea beta a aplicatiei 4PSA VoipNow, destinata furnizorilor de servicii Internet si gazduire web. 4PSA VoipNow este o aplicatie software pentru servere este structurata pe patru niveluri de

Dezvoltatorul de solutii software pentru servere si centre de date, Rack-Soft va lansa versiunea beta a aplicatiei 4PSA VoipNow, destinata furnizorilor de servicii Internet si gazduire web.

4PSA VoipNow este o aplicatie software pentru servere este structurata pe patru niveluri de administrare: pentru furnizor, pentru reseller, pentru client si pentru utilizatorii posturilor telefonice. Fiecarui cont i se pot impu ne limite si permisiuni independente.

„Spre deosebire de centralele telefonice hardware, solutiile software PBX se pot extinde rapid. Aplicatia poate accepta mai multe terminale, poate lucra cu noi tipuri de interfete si protocoale de comunicatie si poate forma o infrastructura administrabila centralizat”, a spus Bogdan Cârstoiu, dezvoltattorul sistemului 4PSA VoipNow.

Potrivit comunicatului companiei, 4PSA VoipNow ofera înca de la prima versiune suport pentru functii de telefonie, precum cozi de apeluri configurabile, conferinte dinamice, înregistrarea apelurilor, voicemail, apeluri în asteptare, transferul apelurilor, filtrarea apelurilor, redirectionarea interlocutorului, etc.

Produsul implementeaza functiile telefonice folosind solutia de telefonie open-source Asterisk.

Rack-Soft va lansa oficial aplicatia în decursul acestei luni, ocazie cu care vor fi disponibile modelele de licentiere si preturile.

Versiunea beta a aplicatiei este disponibila pentru testare pe sistemele de operare Linux. Rack-Soft dezvolta si integreaza solutii software pentru servere, adresându-se clientilor de tipul ISP (Internet Service Provider), HSP (Hosting Service Provider) si companiilor medii si mici.

Compania este prezenta în Romania prin biroul de dezvoltare software din Bucuresti.