Cristina Iacob de la MTV vrea cariera în mass-media

Apropo.ro / 30.03.2006, 16:57
Cristina Iacob de la MTV vrea cariera în mass-media
Vj-ul MTV Cristina Iacob dorește sa devina prezentatoare de știri... Frumoasa Vj-ița MTV Cristina Iacob viseaza sa devina prezentatoare de știri. Deși formarea academica a Cristinei este cu totul alta, odata cu intrarea în MTV, dragostea pentru televiziune a

Vj-ul MTV Cristina Iacob dorește sa devina prezentatoare de știri…

Frumoasa Vj-ița MTV Cristina Iacob viseaza sa devina prezentatoare de știri. Deși formarea academica a Cristinei este cu totul alta, odata cu intrarea în MTV, dragostea pentru televiziune a fost clara și decisiva. Cristina este sigura ca aceasta este cariera care i se potrivește și în viitor dorește sa devina prezentatoare de știri.

Înca de pe vremea când Cristina era în clasa a șasea, perioada în care MTV din țarile apropiate putea fi urmarit și în România, vedeta și-a dorit sa ajunga la un post muzical de televiziune.

În primul an de facultate, studenta la Drept a decis sa urmeze cursuri de prezentator în cadrul școlii TV Talent a MTV România, în scurt timp facându-se remarcata prin talentul și aptitudinile de prezentator.

Cristina este prezentator al emisiunii MTV Stylissimo, o emisiune de moda, stil și atitudine produsa de MTV România. „Mi-am dorit foarte mult sa vorbesc despre stil, tendințele modei, despre ce este underground și kitch în România și în statele vestice iar MTV mi-a oferit aceasta oportunitate, ceea ce ma determina sa pun cu adevarat pasiune în munca mea”, spune Cristina.

Vedeta MTV este foarte încântata de postul pe care îl ocupa la MTV, acesta fiindu-i de mare ajutor și în viața personala. Cristina are 23 ani, este în zodia berbec și în acest moment este single.

„Îmi place foarte mult ceea ce fac aici, se potrivește cu personalitatea mea, cu stilul meu de viața, însa ma gândesc foarte serios ca peste câțiva ani sa devin prezentatoare de știri”, mai spune Cristina.

Emisiunea prezentata de Cristina, MTV Stylissimo, se difuzeaza în fiecare joi, începând cu ora 20:00.

Agentia 4 ACE

Tags: