Microbiști în showbiz

Apropo.ro / 27.03.2006, 14:53
Microbiști în showbiz
Zilele de 30 martie și 6 aprilie sunt consacrate fotbalului! Steaua și Rapid în sferturile UEFA. Cine va merge mai departe? Clar e doar ca femeile vor trebui sa renunțe la telenovele, producatorii de bere vor face vanzari record, iar vanzatoarele ambulante se vor vaita ca

Zilele de 30 martie și 6 aprilie sunt consacrate fotbalului! Steaua și Rapid în sferturile UEFA. Cine va merge mai departe? Clar e doar ca femeile vor trebui sa renunțe la telenovele, producatorii de bere vor face vanzari record, iar vanzatoarele ambulante se vor vaita ca recolta de semințe de anul trecut e insuficienta!

Am facut un sondaj printre microbiștii din showbiz și am ajuns la concluzia ca ori am fost noi ghinioniști și am dat aproape numai peste steliști, ori asta e, vedetele noastre sunt steliști, sau… steliști. Și totuși… pronosticurile lor sunt surprinzatoare!

Mihai Gainușa ne-a declarat ca nu prea merge pe stadion și nici acum nu o sa faca o excepție. „Pe stadionul Rapidului nu ma duc pentru ca știu aia ca sunt stelist, iar la Steaua nu ma duc ca ma vede Gigi și ma da afara.” Oricum, a fost foarte hotarat cand ne-a dat pronosticul: „în tur o sa fie 2-1 pentru Rapid, iar în retur o sa fie 1-0 pentru Steaua”. Nu-i e clar ce rapidist o sa înscrie, dar de la steliști, vor marca Oprița și Paraschiv. „Care în tur, care-n retur, ramane de vazut”, a adaugat Gainușa. Cea mai simpatica amintire de pe stadion a fost la un meci Steaua-Dinamo, cand a nimerit în mijlocul galeriei Dinamo. „Aveam fular cu Steaua și am tot încercat sa-l ascund pe sub haine. Am rezistat doar prima repriza, dupa care am plecat”, a povestit Mihai.

Ilie Nastase nu o sa fie pe stadion în tur. Nu de alta, dar e acolo un domn care obișnuiește sa-l înjure, atat pe el, cat și pe soția lui Amalia. Așa ca vor merge doar la retur, pe stadionul Steaua. „La Rapid nu o sa mergem, ca ne-au înjurat aia acolo de ne-au mers fulgii”, povestește și Amalia. „De pe Steaua am însa amintiri frumoase, fara înjuraturi. Chiar nu știu ce legatura are sportul cu un astfel de limbaj.” Deși fetița lor Alessia e și ea stelista și scandeaza prin casa „Steaua! Steaua!”, nu o vor lua pe stadion cu ei. Scorul meciurilor? Ilie a estimat în prima faza cate un 0-0 pentru ambele partide, convins fiind ca se va ajunge la lovituri de la 11 metri. Apoi s-a razgandit în ultimul moment și a pariat pentru un 1-0 pentru Steaua, gol înscris de Dica. Amalia însa e convinsa ca scorul va fi 1-0 pentru Steaua, în ambele partide, iar Banel Nicolița va fi autorul ambelor goluri.

Dan Bittman nu o sa se duca pe stadion. E mai comod acasa, în fața televizorului. Cat despre scorul meciurilor? „Va fi egal, la muchie, ca sa creasca suspansul. 0-0 sau 1-1, oricum ar fi, soarta se va decide în ultimul meci, cu lovituri de la 11 metri. Oricum, printre marcatori sigur vor fi, la Rapid, Mugurel Buga, iar de la Steaua, Banel Nicolița, bineînțeles”. Puștii lui Bittman nu vor asista la meci, nu de alta, dar sunt prea mici ca sa fie microbiști.

Kamara de trupa Alb-Negru e convins ca „va fi un meci dificil. Steaua este o echipa respectabila atat în Romania, cat și în afara țarii. Dar cred ca victoria Rapidului ne-ar avantaja. În privința scorului cred ca în Giulești va caștiga Rapidul, iar pe Național va fi meci egal”, pentru ca, susține Kamara, „Steaua nu prea joaca bine pe Național”. Printre cei care vor înscrie pentru Rapid, se vor numara Buga, Marius Niculae și Moldovan de la Rapid. Despre steliști, nu a știut ce sa spuna, deoarece, crede Kamara, „Banel va fi foarte prins în meci, iar unul dintre jucatorii cei mai buni, Victoraș Iacob nu va juca, fiind accidentat”. Deși rapidiști convinși, atat el, cat și Andrei, colegul lui de trupa, nu vor putea sa-și susțina echipa favorita de pe stadion pentru ca, „exact atunci vom avea concert în țara. Eu și Andrei suntem nelipsiți de pe stadion, mai ales la meciurile Rapidului. Ultimul meci la care am fost pe stadion și i-am încurajat pe baieți a fost Rapid – Hamburg”, ne-a declarat Kamara.

Citește mai multe despre microbiștii din show-biz numai în

Tags: