Despre animale, printre dinți

Apropo.ro / 06.02.2006, 17:27
Despre animale, printre dinți
HASTA LA VISTA, BABY! Reclamei la aparatul dentar De curand a aparut pe piața un aparat-minune de albire a dinților. Conform insrtucțiunilor de utilizare, procedura nu e deloc grea: pasul 1 - clatiți; pasul 2 - aplicați gelul pentru albire;

HASTA LA VISTA, BABY!
Reclamei la aparatul dentar

De curand a aparut pe piața un aparat-minune de albire a dinților. Conform insrtucțiunilor de utilizare, procedura nu e deloc grea: pasul 1 – clatiți; pasul 2 – aplicați gelul pentru albire; pasul 3: porniți aparatul; pasul 4: zambiți. Totul e sa va amintiți sa va dați jos aparatul, ca altfel s-ar putea sa va ia cineva drept cyborg. Priviți acest cuplu atat de romantic… Cu siguranța vor avea dinții cei mai stralucitori.

TALK TO THE HAND
Parlamentului turc

Dupa ce echipele sanitar-veterinare au sacrificat în Turcia peste doua milioane de pasari de curte, primul ministru turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca duce dorul carnii de pui. În consecința, Parlamentul turc a organizat un bufet cu fripturi și preparate din carne de pui și oua. Entuziasmați, demnitarii au dat la o parte ciolanul pentru copan. Cata vreme nu cotcodacesc la desert, pot manca liniștiți.

I’LL BE BACK
Mihai Constantinescu

Era cumva de așteptat ca într-o discuție despre problema cainilor comunitari, gazduita de „Nașul”, sa fie invitat și Mihai Constantinescu, de partea iubitorilor de animale. Din pacate, argumentele lui împotriva cruzimii cu care sunt luate cu japca patrupedele au fost puține, dar, într-un efort de a-i sensibiliza pe cei de la primarie, ne-a cantat: „Iubiți și cainii vagabonzi/ Sunt mai cinstiți și, uneori, mai lorzi…”.

Citește colecția întreaga de perle din televiziuni numai din

Tags: