Mircea Sandu: E o grupa echilibrata

Apropo.ro / 27.01.2006, 10:29
Mircea Sandu: E o grupa echilibrata
Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca grupa G, în care va juca România pentru calificarea la turneul final al CE din 2008, este una echilibrata. "Consider ca avem o grupa echilibrata, nici foarte puternica, dar nici

Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, ca grupa G, în care va juca România pentru calificarea la turneul final al CE din 2008, este una echilibrata.

„Consider ca avem o grupa echilibrata, nici foarte puternica, dar nici slaba. Favorita este clar Olanda, dar sper ca de aceasta data sa ne calificam și noi fara a mai depinde de rezultele celelalte din grupa pâna în ultimul moment”, a declarat Mircea Sandu.

Președintele FRF a mai spus ca România are de razbunat înfrângerile în fața Olandei și Sloveniei, de la ultimele campanii de calificare. „Trebuie sa luptam și cu Olanda, și cu Slovenia. Avem de luat o revanșa în fața ambelor echipe și îmi doresc mult sa se întâmple acest lucru”, a afirmat Mircea Sandu.

Conducatorul federal a mai precizat ca a purtat discuții cu omologii spanioli în vederea perfectarii unui meci amical cu selecționata iberica. „Nu s-a reușit stabilirea unei date. Am purtat discuții, dar urmeaza sa continuam. Vor discuta și antrenorii, iar daca acest meci se va perfecta, va avea loc în luna august sau în luna noiembrie”, a spus Mircea Sandu.

O acțiune mai concreta a naționalei pare însa participarea la un turneu amical în SUA. „Am purtat discuții pentru ca naționala sa participe la un turneu de pregatire în SUA, între 23 și 29 mai”, a declarat Mircea Sandu. El a mai spus ca România ar urma sa joace la turneul de peste Ocean cu echipele SUA, Uruguay, Turcia, Columbia și Irlanda.

Reprezentativa de fotbal a României va întâlni selecționatele Olandei, Bulgariei, Sloveniei, Albaniei, Belarusului și Luxemburgului, în grupa G din preliminariile Campionatului European din 2008.

Mediafax