Radoi: Vom lupta cu Bulgaria pentru locul doi

Apropo.ro / 27.01.2006, 10:25
Radoi: Vom lupta cu Bulgaria pentru locul doi
Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat, pentru site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea, ca reprezentativa României va trebui sa lupte cu Bulgaria pentru ocuparea locului secund în grupa G a preliminariilor Euro-2008, care asigura calificarea la turneul final al

Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a declarat, pentru site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea, ca reprezentativa României va trebui sa lupte cu Bulgaria pentru ocuparea locului secund în grupa G a preliminariilor Euro-2008, care asigura calificarea la turneul final al competiției.

„Trebuie sa luptam pentru locul al doilea în grupa, Olanda fiind echipa cu prima șansa. Cred ca lupta pentru locul secund se va da între noi și Bulgaria”, a afirmat Radoi.

Fundașul Sorin Ghionea considera grupa G ca fiind „destul de echilibrata valoric” și spera ca România sa câștige toate partidele, în timp ce Nicolae Dica este de parere ca, pentru a obține calificarea la turneul final din Austria și Elveția, reprezentativa antrenata de Victor Pițurca trebuie sa dovedeasca ca are valoare.

Tehnicianul stelist Cosmin Olaroiu spune ca, deși România și Olanda sunt favoritele grupei G, nu trebuie subestimate echipele ce au, aparent, șanse mai mici de calificare la Euro-2008. „Sper ca echipa naționala sa urmeze același traseu pe care îl au de un an, doi echipele noastre de club în Cupa UEFA. Echipa naționala va trebui sa se califice la un turneu final și abia atunci putem spune ca suntem pe drumul cel bun. În momentul de fața, naționala României are un potențial care trebuie exploatat”, a comentat Olaroiu.

România va face parte din grupa G a preliminariilor Euro-2008, alaturi de reprezentativele Olandei, Bulgariei, Sloveniei, Albaniei, Belarusului și Luxemburgului.

Mediafax