Multimedia antimicrobiana

Apropo.ro / 17.01.2006, 15:30
Multimedia antimicrobiana
Pe unde iti tii telefonul? In buzunarul de la pantaloni? In geaca sau pe masa? Iti dai seama (ipohondrule!) ca de fiecare data cand raspunzi la un apel duci toate bacteriile direct pe fata? Bine, e cam aiurea sa umbli cu spirtul si servetelele dupa tine, asa ca Motorola te scoate basma

Pe unde iti tii telefonul? In buzunarul de la pantaloni? In geaca sau pe masa? Iti dai seama (ipohondrule!) ca de fiecare data cand raspunzi la un apel duci toate bacteriile direct pe fata? Bine, e cam aiurea sa umbli cu spirtul si servetelele dupa tine, asa ca Motorola te scoate basma curata cu un telefon antibacterian.

i870 are un invelis numit AgION care functioneaza pe baza de ioni de argint. Acestia sunt incorporati in vopseaua aplicata pe carcasa telefonului si previn dezvoltarea bacteriilor si a altor microorganisme. Mobilul vine cu camera de 1,3 megapixeli, MP3 player si Bluetooth. Oricum, functioneaza doar in retele iDEN intalnite mai ales in cele doua Americi, nu si pe la noi. Il prezentam pentru va genera fara indoiala o moda.

Pret: nespecificat
www.motorola.com

Sursa: