Phoebe Waller-Bridge și Donald Glover vor juca în seria ‘Mr. & Mrs. Smith’ pentru Amazon

De: Andra Voiculescu / 13.02.2021, 19:39
Phoebe Waller-Bridge și Donald Glover vor juca în seria ‘Mr. & Mrs. Smith’ pentru Amazon

Phoebe Waller-Bridge și Donald Glover vor juca într-un remake al „Mr. and Mrs. Smith”, filmul din 2005 cu Angelina Jolie și Brad Pitt.

Perechea va juca în seria Amazon care se bazează pe filmul de succes din 2005 și care va fi lansată în 2022.

Glover și Waller-Bridge au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare, postând un videoclip pe Instagram Stories cu detalii despre proiect.

Waller-Bridge, în vârstă de 35 de ani, a purtat pijamale și s-a filmat în dreptul unei uși cu un picior ridicat, la fel cum a făcut Angelia Jolie (45 de ani), pentru afișul filmului și materialele promoționale. Glover, în vârstă de 37 de ani, s-a filmat dansând floss pentru a sărbători.

Videoclipurile, care au apărut în Instagram Story-urile lui Glover, au fost repostate și de Jennifer Salke, șefa Amazon Studios.

„Domnul + doamna Smith. Donald Glover x Phoebe Waller-Bridge. Creat împreună cu Francesca Sloane. New Regency + Amazon Studios”, a scris Glover. „Amazon Prime Video 2022.”

Șefa Amazon Studios, Jennifer Salke, a declarat, potrivit Variety: „Donald și Phoebe sunt doi dintre cei mai talentați creatori și interpreți din lume. Este un adevărat vis pentru noi, așa cum va fi și pentru audiența noastră globală, ca aceste două forțe ale naturii să colaboreze ca o echipă creativă puternică”.

Francesca Sloane face parte și ea din proiect și va fi showrunner-ul filmului.

Aceasta este pentru a doua oară când Glover, al cărui nume pe scena muzicală este Childish Gambino, și Waller-Bridge vor juca într-un film împreună. Cei doi au jucat anterior în „Solo: A Star Wars Story” din 2018, cu Glover în rolul tânărului Lando Calrissian și Waller-Bridge ca vocea L3-37.

Originalul „Mr. & Mrs. Smith” cu Jolie și Pitt în rolurile principale este filmul în care cei doi actori s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, filmul încasând aproape 500 de milioane de dolari în întreaga lume când a fost lansat în 2005.

Sursa foto: Profimedia Images

Citește și: “Domnul şi doamna Smith” / Mr. and Mrs. Smith (SUA, 2005) – trailer – Apropo.ro (apropotv.ro)