Până şi în sezonul cu numărul şase, anumiţi concurenţi încă vor găsi resursele necesare pentru a-i face pe maeştrii bucătăriei să se ridice, la propriu, de la masa de jurizare. Din clasamentul celor mai şocante farfurii pe care le vor primi cei trei de data aceasta fac parte încercările noi în materie de arome şi gusturi, dar şi preparate ce depăşesc limita unei reţete ”exotice”.
”Am avut “norocul” să primim o farfurie şocantă, pe care nici măcar nu am putut să o gust.”, mărturiseşte Cătălin Scărlătescu, în vreme ce colegul său, Florin Dumitrescu va rămâne fără cuvinte în faţa unui preparat ce are la bază doar colorant alimentar. La rândul său, Sorin Bontea recunoaşte că meseria de jurat la ”Chefi la cuţite” este una frumoasă, dar deloc uşoară: ”În fiecare sezon avem la degustat în jur de 150-200 de farfurii, în perioada jurizărilor pe nevăzute. Dacă uneori este o reală plăcere să descoperi oameni talentaţi, care îţi demonstrează că merită să fie în acest show, alteori am impresia că noi trei ar trebui să primi un spor de periculozitate.”, glumeşte acesta.
Cel de-al şaselea sezon ”Chefi la cuţite” are premiera pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.